Bio kozmetika

Večino ženskega življenja se dan danes vrti okoli kozmetike. Nekatere ženske že zgodaj začnejo z ličenjem in kozmetiko in sploh ne stopijo iz hiše, če nimajo na sebi dovolj ličil, da jo polepšajo. Nekatere obožujejo tudi kreme za roke, telo, lica, ki naredijo kožo mehko, gladko in jo lahko tudi pomladijo.
Veliko načinov je možnih, kako imeti rad kozmetiko in kako jo uporabljati. Kozmetika ima tudi glavno vlogo v modi, filmih, pevskih karierah in na splošno na področju slavnih. Res pa je, da kozmetika nima vedno le dobrih namenov, da izgledate lepše, mlajše, dišeče in ste videti bolj mlade. Kozmetika lahko ima tudi precej nasprotnih učinkov. Dolgotrajna uporaba le te, je lahko velika posledica na vaši koži, kar bo na stara leta postalo vedno bolj očitno. Določena kozmetika vsebuje škodljive kemikalije, ki lahko povzročijo precejšnjo škodo na vaši koži. V tem primeru pa se vedno več žensk obrača na bio, eko, organsko in naravno kozmetiko, ki naj nebi vsebovala teh kemikalij in naj bi bila narejena na popolnoma naraven način. Pa so res? To lahko hitro preverite.

Prava bio kozmetika ima tudi certifikat

Verjetno večkrat opazite oznake: »bio, eko, naravno, organsko« na kozmetičnih izdelkih, ki jih najdete na trgovinskih policah. Ampak vprašanje tega je, kako vemo, da vsa ta bio kozmetika res vsebuje samo zdrave sestavine in ne nezdravih kemikalij, ki z leti uničujejo vašo kožo.

eko kozmetika

Kar boste najprej opazili, da ima bio kozmetika je, dosti višjo ceno od navadne kozmetike, ki jo kupujete za vsakodnevno uporabo. Druga stvar, ki pa vam bo popolnoma potrdila dvome pa je certifikat, ki ga ima bio kozmetika. Vsi bio kozmetični izdelki morajo imeti potrjen certifikat v katerem je zagotovljeno, da je vsa ta bio kozmetika narejena iz popolnoma zdravih in naravnih sestavin in ne vsebuje škodljivih rakotvornih konzervansov in kemikalij, ki bi vam lahko z leti pustile precej posledic na vašem telesu.

YouTube video

Verjetno pa se z temi izdelki tudi sami počutite veliko bolje, saj s tem zagotovite še en način zdravega življenja in tudi uporabljate sredstva, ki so neškodljiva vam in okolici. Vsekakor pa ne pomeni, da naravni izdelki niso ravno tako učinkoviti, kot vsa ostala kozmetika, ki vsebuje škodljive snovi. Ravno tako boste dišale in imele lep obraz, ampak ko boste starejše boste manj nagubane in vaša koža bo še vedno lepa in mehka.

Preberite si še članek o tem kako bo paleta Makeup Revolution v vaše ličenje prinesla pravo revolucijo. Z njo se boste lahko naličili perfektno in poskrbeli za to, da boste videti sijajno prav vsak dan.

Drugo v isti kategoriji: