Vgradna svetila za dekoracijo prostora

Včasih smo svetila uporabljali samo z enim namenom, torej osvetlitev vseh notranjih prostorov, dandanes pa nam služijo tudi kot dekoracija sten in stropov, slik, televizije, različnega pohištva in razstavljenih elementov in podobno. Vgradna svetila elegantno in nevsiljivo osvetlijo vaš bivalni prostor, pisarno ali skladišče, saj iz sten in stropov ne izstopajo tako kot lestenci in reflektorji.vgradna-svetila Vgradna svetila imajo tako tudi dodatno funkcijo prihranka prostora in čiščenja, saj nam ni potrebno vsakodnevno brisati prahu iz svetila, saj je ogrodje vgrajeno v strop oziroma steno.

Različni dizajni in barve

Vgradna svetila so izdelana iz kvalitetnih materialov in so na voljo v različnih oblikah, dimenzijah in barvah. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami svetlobe, med osnovnima belima barvama in sicer toplo in normalno barvo. Izbirate lahko tudi med različno močjo svetilnosti glede na velikost prostora in želeno stopnjo osvetlitve.
Vnaprej premišljena in dobra razporeditev vgradnih svetil naredi bivalne prostore bolj prijetne in domače, zato je pomembno tudi, da pred nakupom premislimo o želeni jakosti svetlobe, izbrani barvi svetlobe ter usmerjenosti svetil.

https://www.youtube.com/watch?v=mrI2WRmDa8c

Prednosti nakupa vgradnih svetil z LED žarnicami

Vgradna svetila so izjemno praktična in jih lahko namestite kamorkoli. Z vgradnimi svetili osvetlite vse vaše notranje prostore, od kuhinje, kopalnice, do hodnika in spalnice. Enostavna so za čiščenje in vzdrževanje ter imajo dolgo življenjsko dobo. LED vgradne svetilke so zelo varčne, saj porabijo skoraj 80% manj elektrike kot klasične sijalke ter se ne segrevajo ali pregrevajo. LED vgradne svetilke so dandanes najboljši približek dnevni svetlobi in so zato primerna tudi za pisarne in drugo delovno okolje, saj dodatno ne obremenjujejo vaših oči, tako kot jih halogene in fluorescentne sijalke. LED svetila so tudi prijazna za okolje, saj ne vsebujejo živega srebra ali svinca ter so zelo energetsko varčna.
Na Volino.si so vse žarnice vključene v ceno, vsa vgradna svetila pa imajo tudi garancijo.

Drugo v isti kategoriji: