Otroški meter za na steno

Otroci zelo radi preverjajo, koliko so že zrasli in koliko jim še manjka, da bodo veliki. Enako pa velja za njihove starše, ki ponosno opazujejo, kako so otroci vsak dan večji. Najboljši način za merjenje višine otroka predstavlja nalepka otroški meter, ki se enostavno prilepi na steno in ob kateri lahko zmerite, koliko je že velik vaš otrok.

Takšna nalepka je tudi lep okras otroške sobe ali kakšnega drugega prostora, saj je lepo oblikovana ter deluje zelo dekorativno. To pomeni, da ima poleg praktične tudi okrasno vrednost in da z njo lahko okrasimo kakšno od sten v našem domu in jo tako močno polepšamo. Nalepka otroški meter bo tako kot dekoracija všeč tako otrokom kot njihovim staršem, pa tudi vsem, ki pridejo na obisk, ne glede na to, ali gre za otroke ali odrasle.

Kako si že velik!

Nalepka otroški meter je namenjena merjenju višine otroka oziroma spremljanju tega, kako hitro otrok raste in kako velik je že. Merjenje bo tako še bolj zabavno in otrok bo z veseljem vsake toliko časa preveril, koliko je že zrasel! Nalepimo jo na steno, otrok pa se postavi ob njo ter preveri, koliko je že zrasel. Na začetku bo otrok to zagotovo počel prav vsak dan, saj bo tako zelo navdušen nad novo pridobitvijo, ki ga bo še dolgo zabavala. Prav zaradi tega je to nakup, ki vam bo služil zelo dolgo časa in se ga vaši otroci zlepa ne bodo naveličali. Ravno obratno: prav navezali se bodo nanj in to bo lep spomin na njihovo otroštvo.

Takšne otroške nalepke so namreč zelo velike, kar je otrokom nadvse všeč. Tudi, ko ob nalepki ne bodo merili svoje višine, bodo kdaj pogledovali k njej in pustili svoji domišljiji prosto pot. Živali ali drugi junaki, ki so upodobljeni na njej bodo za otroka postali tako rekoč prijatelji, tako kot različni liki iz pravljic ali risank ter njegove najljubše igračke.

Zaradi tega lahko kar skupaj z njimi obiščete spletno trgovino www.stenska-nalepka.si in si ogledate, katera nalepka otroški meter bo kmalu krasila vaš zid. Seveda pa ne pozabite pobrskati tudi za vsemi drugimi izdelki, ki jih ponujajo! Verjemite, da bo otrok v omenjeni spletni trgovini takoj našel kaj, s čimer bi lahko polepšali vašo spalnico, hodnik, dnevno sobo ali kuhinjo. Otroci namreč obožujejo pisane dekorativne nalepke, seveda pa verjamemo, da boste med njimi tudi vi sami našli kakšne, ki so vam všeč.

Merjenje višine otroka

Nekoč so otroke merili tako, da so jih postavili ob obok vrat ter nanje zarezali črtico, ki je označevala, koliko je otrok meril na določen dan. Nekateri starši so zraven napisali še datum ali letnico. Danes pa za merjenje višine otroka raje izberemo načine, pri katerih naše bivalno okolje postane lepo urejeno in nepoškodovano še naprej. Prav to nam omogoča nalepka otroški meter, ki se enostavno nalepi na steno in ki se jo da iz stene po želji kadar koli kasneje tudi zelo enostavno odlepimo brez sledi, da je bila kdaj na steni.

YouTube video

Simpatični motivi, ki navdušujejo

Otroci imajo radi različne otroške motive, zato je tudi vsaka nalepka otroški meter opremljena in popestrena z njimi. Na njih so lahko poleg samega merilnega traku še različne živali, veliko drevo, ptiči ali kaj drugega. Prav vsi motivi so zelo simpatični in otrokom bodo takoj všeč. Še več, nad njimi bodo več kot navdušeni!

Nekateri motivi vsebujejo tudi okvirje, v katere lahko nalepite fotografije otroka. To so lahko fotografije, ki so vam zelo všeč in za katere želite, da krasijo vaše stene. Fotografije so lahko na metru tudi kot oznake tega, kako velik je bil otrok pri določeni starosti. To bo tako za otroka kot tudi za vas zelo lep spomin tudi kasneje, ko bo otrok takšno merjenje že prerasel.

Nalepka otroški meter kot darilo

Če ne veste, kaj podariti družini ob rojstvu novega člana ali za prvi rojstni dan otroka, je nalepka otroški meter s kakšnim prisrčnim motivom zagotovo pravo darilo. Z njo bodo lahko okrasili otroško sobo ali steno v kakšnem drugem prostoru ter hkrati na tak način poskrbeli tudi za merjenje višine otroka. Seveda pa lepo darilo predstavljajo tudi vse druge stenske nalepke z otroškimi motivi. Takšne otroške nalepke za na steno so super lepo darilo, so uporabne, pa še drage niso.

Drugo v isti kategoriji: