Originalne, nadomestne in obnovljene kartuše Canon

Canon je en izmed največjih proizvajalcev tiskalnikov, kopirnih naprav in večnamenskih naprav na svetu. Njihovi tiskalniki in črnilo so kvalitetni, dolgo obstojni in zagotavljajo visoko zmogljivost tiskanja. Prek spleta lahko kupite originalne, kompatibilne in obnovljene kartuše. Slednje so okolju bolj prijazne in cenejše od ostalih.

Originalno in zmogljivo

Originalne kartuše Canon (toner123.si/canon) so narejene neposredno pri proizvajalcu tiskalnikov. Odlikujejo jih visoka zmogljivost tiskanja, visoka kvaliteta črnila ter dolga doba tiskanja. Originalno črnilo je dokazano visokokvalitetno in vedno ustreza vašemu tipu tiskalnika. Pri nakupu originalnih proizvodov Canon vam ne bo potrebno skrbeti ali bo tiskalnik kartušo zaznal ali ne.

YouTube video

Kompatibilno in ugodnejše

Cenovno so ugodnejše od originalnih, a so enake kvalitete. Pri kompatibilnih izdelkih je pomembno, da preverite ali ustrezajo vašemu modelu tiskalnika. Ustreznost preverite na podlagi številke modela na spletni strani. Poiščite model tiskalnika, ki ga imate ter pri izdelku preverite tudi oznako pripadajoče kartuše tiskalnika. Preverite tudi njeno kapaciteto in predvideno število tiskanj.

Obnovljeno, reciklirano in prijazno do okolja

Obnovljene kartuše Canon so bolj prijazne do okolja, saj so reciklirane in ponovno uporabljene. Z obnovljenimi izdelki znižate stroške tiskanja ter pozitivno vplivate na okolje. Obnovljeni tonerji so bistveno cenejši od originalnih ali kompatibilnih. Kvaliteta tiskanja se med originalnimi in obnovljenimi izdelki bistveno ne razlikuje. Pri obnavljanju tonerjev, proizvajalci najprej prazne posodice očistijo, nato jih napolnijo, testirajo, ponovno zapakirajo in prodajo.

Izberite obnovljene kartuše in varujte okolje

Reciklirane kartuše omogočajo enako kvalitetno in številčno tiskanje, kot originalne ali kompatibilne. Proizvajalec obnovljenih kartuš vedno preveri ali nepoškodovane in napolnjene do vrha. Prazne posodice za črnilo so dodobra očiščene, napolnjene in preverjene. Največji prednosti obnovljenih kartuš sta znižano onesnaževanje okolja in varčnost pri nakupu. Velikokrat so tudi do 70 % cenejše od originalnih izdelkov. Hkrati so tudi dokazano napolnjene do vrha, kar zagotavlja dolgo obdobje tiskanja in kvaliteto črnila.

Drugo v isti kategoriji: