Fru fru v obliki podaljškov

fru-01-product

Fru fru nosi kar precej žensk, od daljših do krajših in srednje dolgih frizur. Fru fru nosi tudi veliko zvezdnic. Ena najbolj znanih zvezdnic zadnje čase, ki nosi fru fru, je verjetno Kim Kardashian, ki nosi različne oblike in dolžine fru fruja. Z malo krajšo frizuro pa se je za fru fru odločila tudi igralka Keira Knightley. Igralke, Reese Witherspoon, Katie Holmes, Zoey Deschanel in pevke Katy Perry, Taylor S

Fru fru nosi kar precej žensk, od daljših do krajših in srednje dolgih frizur. Fru fru nosi tudi veliko zvezdnic. Ena najbolj znanih zvezdnic zadnje čase, ki nosi fru fru, je verjetno Kim Kardashian, ki nosi različne oblike in dolžine fru fruja. Z malo krajšo frizuro pa se je za fru fru odločila tudi igralka Keira Knightley. Igralke, Reese Witherspoon, Katie Holmes, Zoey Deschanel in pevke Katy Perry, Taylor Swift, Leona Lewis so le nekatere izmed mnogih, ki so vsaj nekaj časa svojo frizuro popestrile tudi s fru fru- jem. Zato ne čudi dejstvo, da kar precej žensk želi posnemati zvezdnice z nošnjo fru fru-ja.

Vendar pa imajo ponavadi ženske kar precej težav z oblikovanjem le-tega. Zato si lahko privoščijo fru fru podaljške. To so lasni podaljški oziroma lasni vstavki v obliki fru fru-ja. Najbolj primerni za vstavljanje in odpenjanje so fru fru lasni podaljški na sponko oziroma fru fru clip on lasni podaljški. Takšne lasne podaljške se odpne s sponko in nato pripne na naravne lase na takšno dolžino, kakršno želimo.

Če pa nam dolžina lasni podaljškov fru fru ni všeč, si jih lahko enostavno pristrižemo. Razlika med navadnimi in fru fru podaljški je v tem, da lahko fru fru lasne podaljške nosimo precej dlje kot navadne lasne podaljške, saj ne obtežijo naših las tako kot daljši lasni podaljški, poleg tega pa ponavadi sprednji lasje ne zrastejo tako hitro, če pa zrastejo, pa jih enostavno počešemo na obe strani. Fru fru lasni podaljški pa so primerni tudi zato, ker nam jih ni potrebno posebej oblikovati.

wift, Leona Lewis so le nekatere izmed mnogih, ki so vsaj nekaj časa svojo frizuro popestrile tudi s fru fru- jem. Zato ne čudi dejstvo, da kar precej žensk želi posnemati zvezdnice z nošnjo fru fru-ja. Vendar pa imajo ponavadi ženske kar precej težav z oblikovanjem le-tega. Zato si lahko privoščijo fru fru podaljške. To so lasni podaljški oziroma lasni vstavki v obliki fru fru-ja. Najbolj primerni za vstavljanje in odpenjanje so fru fru lasni podaljški na sponko oziroma fru fru clip on lasni podaljški. Takšne lasne podaljške se odpne s sponko in nato pripne na naravne lase na takšno dolžino, kakršno želimo. Če pa nam dolžina lasni podaljškov fru fru ni všeč, si jih lahko enostavno pristrižemo. Razlika med navadnimi in fru fru podaljški je v tem, da lahko fru fru lasne podaljške nosimo precej dlje kot navadne lasne podaljške, saj ne obtežijo naših las tako kot daljši lasni podaljški, poleg tega pa ponavadi sprednji lasje ne zrastejo tako hitro, če pa zrastejo, pa jih enostavno počešemo na obe strani. Fru fru lasni podaljški pa so primerni tudi zato, ker nam jih ni potrebno posebej oblikovati.

Enhanced by Zemanta

Drugo v isti kategoriji: