Razvoj vrhunskih rešitev za različne obrti

Zottel d.o.o. je priznano družinsko podjetje z 30-letno tradicijo, specializirano za razvoj in proizvodnjo izjemnih rešitev za vinarsko, sadjarsko, oljarsko obrt, žganjekuho ter pivovarstvo. Njihova edinstvenost se kaže v lastnem razvoju, slovenski proizvodnji ter lastni blagovni znamki Zottel, ki ponuja široko paleto izdelkov iz kakovostnega nerjavnega jekla evropskega porekla kot so sodi za vino in vodne stiskalnice za sadje. Njihove izdelke odlikujejo sodoben dizajn ter izjemno dolga življenjska doba, saj so zavezani kakovosti in trajnosti.

Sodi za vino so trpežni, zanesljivi in primerni za dolgotrajno uporabo.

Prilagodljivost in zanesljivost

Njihova hitra odzivnost ter zanesljivost temeljita na večletnih izkušnjah ter obsežni zalogi izdelkov, vključno s posodami za vino, vodnimi stiskalnicami za sadje, sadnimi mlini in drugo opremo. S sledenjem hitremu razvoju trga in razumevanjem potreb strank so izjemno prilagodljivi in odzivni. Vsak izdelek izdelajo po naročilu, ga popolnoma prilagodijo vašim potrebam in željam, zagotavljajoč vam izjemno zadovoljstvo.

Družinske vrednote kot temelj uspeha

Verjamejo v moč družinskih vrednot. Podjetje vodi že tretja generacija. Vrednote, ki so bile del družine od samega začetka, so danes jedro njihove poslovne in medosebne kulture. Zvesti vrednotam so desetletja rasli na trdnih temeljih, ki še danes predstavljajo osnovo njihovega uspeha in odnosa s strankami.

Vizija za prihodnost – simbol kakovosti in zanesljivosti

Zottel je danes sinonim za vrhunsko kakovost in zanesljivost po vsem svetu. Njihova vizija ne pozna meja, saj si prizadevajo okrepiti svoj položaj kot enega izmed vodilnih evropskih proizvajalcev vrhunske opreme za vinarstvo, sadjarstvo, oljarstvo, žganjekuho in pivovarstvo. Njihov cilj je nenehno razvijati nove rešitve in doseči tehnično popolnost s 100-odstotno natančnostjo pri varjenju. Z več kot 90 odstotki izvoza na tuje trge, vključno z Evropo, Ameriko, Rusijo, Avstralijo in Gruzijo, se ne omejujejo zgolj na sedanje trge. Njihova vizija vključuje tudi strateško širitev na nove trge, kjer želijo deliti njihovo strast do vrhunske opreme in znanja.

YouTube video

Vrednote družinskega podjetništva

Verjamejo v moč vrednot družinskega podjetništva, ki so že od začetka krojile njihovo pot. V vsakem koraku in vsaki odločitvi ohranjajo te vrednote, ki so del njihove družinske dediščine. Vsak zaposleni pri njih je deležen teh vrednot, ki predstavljajo temelj nnjihove poslovne in medosebne kulture.

Drugo v isti kategoriji: