Akumulator z dolgo življenjsko dobo in brez dodatnih stroškov vzdrževanja

Akumulator je srce in duša vsakega prevoznega sredstva. Fiamm akumulator je namenjen vsem posameznikom, ki želijo svojega konjička opremiti z najboljšim in odpornim akumulatorjem. Prednost Fiamm akumulatorja je v velikem izkoristku celotnega potenciala akumulatorja ter odpornosti na večje tresljaje med vožnjo.fiamm-akumulatorji

Akumulator za vse ljubitelje motornih vozil

Fiamm akumulator je primeren za motorje, štirikolesnike, motocikle, skuterje in starodobnike. Prednost Fiamm akumulatorja je v več kot 70 letih kvalitetne izdelave in izpopolnjevanja proizvodnje akumulatorjev. Akumulatorji znamke Fiamm so znani po dovršeni obliki, dolgi življenjski dobi, strogem nadzorom nad kvaliteto, odličnem izkoristku ter popolnim razmerjem med močjo in težo akumulatorja.

Preizkušena kvaliteta in dolga življenjska doba

YouTube video

Fiamm akumulatorji (ebax.si) so posledica dovršene proizvodnje s poudarkom na stalni kontroli kakovosti. Podjetje vedno na tržišče pošlje le najbolj kvalitetne in inovativne proizvode. Vsi akumulatorji imajo dolgo življenjsko dobo, ki jo lahko podaljšate z občasnim vzdrževanjem. Izdelki so visokokvalitetni, odporni na zunanje dejavnike, kot so vlaga, prah in tresljaji ter imajo dolgo življenjsko dobo.

Posebnosti serije Storm

Posebnost Fiamm akumulatorja serije Storm je v tem, da ne potrebuje stalne kontrole nivoja elektrolitov. Na ta način ste vedno brez skrbi, da bo vaš konjiček pripravljen na vožnjo kadarkoli in kamorkoli boste želeli potovati. Serija Storm je posebna zaradi same aktivacije akumulatorja. Fiamm akumulator aktivirate sami pred prvo uporabo s pomočjo priloženega elektrolita. Ta postopek vam zagotavlja, da je akumulator popolnoma napolnjen in nerabljen.

Posebnosti serije VRLA AGM

Serija VRLA AGM  bo navdušila vse posameznike, ki ne želijo imeti elektrolita žveplene kisline v tekočem stanju. Kisik, ki je posledica elektrolize vode na koncu polnjenja akumulatorja gre skozi poseben postopek, kjer se tvorita voda in svinčev sulfat. Dodajanje vode ni potrebno. Fiamm akumulator serije VRLA AGM  je primeren za vse okoljsko ozaveščene posameznike, ki jih je strah iztekanja žveplene kisline v naravo. Predvsem pa je pomembno, da imate dober akumulator pred zimo, ko se temperature spustijo, sicer se vam lahko hitro zgodi, da vozila več ne boste prižgali. Ne pozabite tudi na pravilno zimsko opremo, med katero sodijo tudi snežne verige.

Drugo v isti kategoriji: