Backbird mobile game

Ali ste vedeli, da smo tudi Slovenci odlični programerji in da tudi mi znamo delati mobilne igre? Tako je, Slovenija je res da mala država, toda pomembno je vedeti, da smo sposobni narediti marsikaj odmevnega v svetu. Denimo spletna stran www.backbirdgame.com je lahko zgled vsem, ki imajo željo, da bi naredili svojo lastno igro za pametne mobilne telefone. Backbird game je igra, ki jo boste našli na omenjeni spletni strani.

Gre za igro, ki je namenjena vsem, ki bi radi razširili svoje znanje in razširili svoje obzorje na področju motiviranja ljudi. Backbird game je igra v kateri je glavni junak Backbird, ki ga nekateri kličejo kar BB. Gre za ptiča, ki ponazarja modrost, pamet in veliko splošno razgledanost. Vsekakor je prav, da se ta ptič odpravi v svet in da številnim ljudem poda svoje sporočilo.

Pomembno je, da svoje sporočilo širi v svet, saj ima veliko pametnega za povedati in vse to bi bilo več kot le dobrodošlo pri nemalem številu ljudi. Backbird game je igra, v kateri se sicer borite proti nasprotnikom, toda svoje sporočilo vseeno poda, kljub temu, da je morda narejena nekoliko drugače, kot bi to lahko predvidevali na prvi pogled. Backbird game je igra, ki si želi prodreti tudi na tuje trge.

backbird

Ustvarjalci Backbird igre bi radi dosegli čim bolj široko publiko, saj bi tako poskrbeli, da bo ta modri ptič pomagal velikemu številu ljudi, ki imajo takšne in drugačne težave na področju motivacije. Backbird game je primerna tudi za najmlajše, seveda pa jim boste morali povedati, kaj je tisto glavno sporočilo igre, saj bo drugače le to ostalo skrito, kar pa ni namen ustvarjalcev te strani.

3

Backbird game je obnorela številne ljubitelje mobilnih iger. Gre torej za igro, ki resnično zna pritegniti pozornost. Backbird game ima po besedah ustvarjalcev še veliko potenciala. Prav vsi se trudijo, da bi lahko dobila še nove različice, seveda pa morajo razvijalci najprej izpolniti zastavljene cilje, ki jih imajo na tem, prvotnem projektu. Ustvarjalci so idejo za Backbird game dobili pred leti, toda šele čez nekaj časa so se tudi dejansko odločili, da bodo pričeli z izdelovanjem le te.

4

Pomembno je bilo, da so Backbird game pričeli razvijati počasi, da so ideje prihajale sproti, saj je to precej vplivalo na to, da so lahko izdelali igro takšno kot je danes. Backbird game je brezplačna igra, ki jo imajo ljudje zelo radi. Radi jo igrajo in še bolj pomembno je, da lahko to delajo povsem brezplačno. Vsekakor pa drži dejstvo, da je ta igra prva, ki jo je to podjetje ustvarilo, tako da vsekakor je še veliko prostora za izboljšave, kar pa ne pomeni, da igra že sedaj ni kvalitetna. Kvaliteta seveda šteje, toda šteje tudi zagnanost in želja po uspehu. V kolikor tega ni, potem bo seveda precej težje doseči zastavljene cilje oziroma lahko rečemo, da bo cilje v tem primeru kar nekoliko nemogoče doseči.

Drugo v isti kategoriji: