Smešna darila

Gift basket
Gift basket (Photo credit: judsond)

Se spomnite kolikokrat v življenju ste dobili ali pa podarili nekaj kar se vam je zdelo popolnoma neuporabno ali pa pričakovano. Kaj pa, če bi kdaj naredili izjemo in podarili nekaj kaj bi obdarovanca nasmejalo do solz. Saj vsi vemo, da pomen obdarovanja ni v ceni ampak v tem, da nekoga razveselimo. Smešna darila so tako vedno bolj priljubljena.

Zagotovo bo zabavno in smešno, če podarimo igro za dekliščino, ki je še posebej priročna ob zabavah za bodoče neveste. Prav vsaka, še tako varovana skrivnost bo ob tej izredno zabavni igri prišla na plano. Kaj pa maček v žaklju? Če ste ga kdaj že kupili boste razočarani nad napisanim, a ne bodite saj vas bo zagotovo zvilo od smeha, ko boste dobili takšno darilo. Rep, ki moli iz vrečke ter skače sem ter tja vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnega. Želite še kakšne ideje za smešna darila več? Saj ni res, pa je, kamorkoli se obrnem si vedno nekdo sposoja moje pisalo godrnja vaš kratkohlačnik. Še bo veselo, če mu boste kupili pisalo, ki strese. Na prvi pogled navaden svinčnik, ki ga bo posojal od sedaj naprej, bo marsikoga najprej pošteno prestrašil, a kmalu zatem se bo zasmejal on in vsi okoli njega. Vendar previdno, da tega svinčnika pomotoma ne podarite ljudem, ki imajo težave s srcem, še posebej ne tistim s srčnim spodbujevalnikom. Zabavo, ki vas bo znova spomnila na mladost boste na novo obudili z Alkohol Shots Gun, pištolo, katere dozator enostavno napolnite po vaši meri in si izberete cilj, usta seveda. Zabava za mlade ali manj mlade se bo spremenila v navale smeha, ki mu zagotovo ne bo videti ne konca in ne kraja.

Če kupujemo smešna darila moramo vedeti, da obstaja kar cela paleta takšnih daril, je pa vseeno dobro, da darilo izberemo na osnovi dobrega poznavanja bodočega obdarovanca in naj bo darilo v povezavi s tem, kaj bodoči slavljenec rad počne ali nekaj v zvezi s njegovo preteklostjo.

Če pa kupujete darila za otroke si preberite naš naslednji članek.

Enhanced by Zemanta

Drugo v isti kategoriji: