Knjiga kot darilo za najstnico

Zopet ti rojstni dnevi. Ni kaj, saj je fino, zberejo se prijatelji in družina ter se zabavamo. Kmalu pride do problema, s katerim se srečujemo skoraj vsi pa naj se gre za ljudi, ki z njimi preživljamo vsak dan ali ljudi s katerimi se ne vidimo pogosto in to je darilo. Kaj kupiti? Kaj jim bo všeč? Si to sploh želi? Koliko naj odštejem za darilo? Vsak kdo se je verjetno že srečal z omenjenim problemom.

Ideje za darilo

A kaj je primerno darilo za najstnico ali najstnika? Kot vemo so le ti najbolj domišljavi in sicer danes jih zanima nekaj, jutri povsem nekaj drugega, kako torej vedeti? Najstniki so že preveliki za igrače, a še vedno premladi za sproščujoči vikend na morju, v toplicah ali kaj podobnega. Rokavice, kape, šali in podobno so bolj primerni za božična darila in ne za rojstno dnevna, je res da so uporabna, vendar niso osebna.

Knjiga kot odlično darilo za najstnike

Kaj si mislite o knjigah? To je darilo, ki ostane če izberemo dobro pa jo bodo verjetno prebrali večkrat ne samo enkrat. Pri knjigah je praktično tudi, da napišemo posvetilo, saj se bodo tako spominjali še čez leta od koga so dobili.

Primerna knjiga kot darilo za najstnico je o najboljših prijateljicah, družbi, modi, občutkih, sanjah in podobno. Dekleta v najstniških letih sanjajo o fantih in si želijo njihove pozornosti. Zato je kot darilo za najstnico primerna knjiga izpod rok Brigitte Beil in Cornelie von Schelling, ki sta knjigo napisali na podlagi sodelovanja s številnimi dekleti, mamami in najbolj pomembno s fanti od katerih mnenja si želijo slišati.

Knjiga ima preprost naslov, ki si ga ni težko zapomniti – Super knjiga za punce. Morda je knjiga res takšna, da ni zanimava za branje ko odrastejo, a le to lahko podajo naprej svojim hčerkam, saj so najstnice le najstnice in njihovi problemi se ne glede na čas ne spremenijo prav veliko.

Drugo v isti kategoriji: