Kje naročiti prevajanje angleščine?

Pri zanimanju za prevajanje angleščine naročniki storitve praviloma stremijo k temu, da je prevod opravljen strokovno, kakovostno in natančno. Pomembno je, da prevajalec opravi prevod odgovorno in stoji za opravljenim delom. V okviru naročila prevoda se pričakuje tudi zanesljivost, saj naročniki želijo, da je prevod opravljen v predvidenem roku in v skladu z dogovorom. Naročniki prevajalske storitve od ponudnika želijo hiter odziv, včasih potrebujejo hitro opravljen prevod ali prevod, opravljen ob koncu tedna. Poleg tega praviloma želijo, da je prevod dostopen po sprejemljivi ceni. Če potrebujete prevajanje angleščine, pri tem pa želite strokovnost prevodov, zanesljivost in odgovornost, hiter odziv, cenovno dostopnost prevodov, je prava izbira prevajanje angleščine Dominatus.

Prevajanje angleščine Dominatus – sodni prevodi

V okviru prevajanja angleščine lahko naročite navadne ali sodne prevode. Slednje opravijo sodni tolmači, ki jih imenuje Ministrstvo za pravosodje RS po opravljenem preizkusu strokovnosti, imeti morajo ustrezno strokovno znanje, izkušnje in zahtevano izobrazbo. Sodni prevod je potreben pri dokumentih, kot so dokumenti za urejanje državljanstva in delovnega dovoljenja, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo o samskem stanu, rojstni in poročni list, spričevalo in diploma, patenti, dokumenti v zvezi s podjetjem, pravni dokumenti, policijski zapisniki in podobno. Pri omenjenem podjetju lahko poleg navadnih naročite tudi sodne prevode, ki jih opravijo izkušeni sodni tolmači.

sodni tolmači

Prevajanje angleščine in drugih jezikov

Angleščina je globalni, svetovni jezik, med številnimi jeziki je prav angleščina najbolj razširjen jezik, govorijo ga ljudje po vsem svetu. Sporazumevanje v angleščini omogoča mednarodno, globalno delovanje, zato so potrebe po prevajanju angleščine izjemno velike. Številne so tudi potrebe po prevajanju v druge bolj ali manj razširjene tuje jezike, na primer prevajanje nemščine, francoščine, italijanščine, španščine, ruščine. Pri omenjenem ponudniku prevajalskih storitev lahko poleg prevajanja angleščine naročite prevod v številne tuje jezike. Mnoga podjetja se odločajo za večjezični prevod na primer spletne strani, saj se zavedajo, da lahko na ta način izboljšajo svojo prepoznavnost, posledično pa dosegajo boljše poslovne rezultate. Tudi druga besedila, na primer brošure, kataloge, navodila za uporabo izdelka, prevajajo v več jezikov, kar zelo dobro vpliva na prodajo njihovih izdelkov oziroma storitev.

Drugo v isti kategoriji: