terme Slovenija

Vrhunsko sproščanje v slovenskih termah

Slovenske terme so priljubljena lokacija tako za domačine kot tuje goste. Že dolgo časa ne ponujajo zgolj namakanja v primerno ogretih bazenih. Na voljo so tudi najrazličnejše storitve, ki jih s pridom lahko izkoristijo otroci, odrasli pa tudi nekoliko starejše osebe. V zadnjem času so toplice postale še kraj, kamor se ne nazadnje lahko hodimo izobraževat tudi o tem, kaj je zdrava prehrana ter podobno.

Kaj vse vam nudijo terme Slovenija, lahko vedno preverite tudi na spletu. Med različno obarvanimi paketi lahko hitro izberete tistega, ki vam najbolj prija. Morda vas bodo navdušile predvsem spa storitve, kamor je lahko vključeno tudi unikatno pivovarsko razvajanje.

Terme Slovenija so priljubljena lokacija
Terme Slovenija so priljubljena lokacija tako za domačine kot tuje goste. Poleg namakanja v primerno ogretih bazenih so na voljo so tudi najrazličnejše storitve, ki jih s pridom lahko izkoristijo otroci, odrasli pa tudi nekoliko starejše osebe.
Slika: Thermana Laško

Wellness spa center v termah

Med bolj priljubljenimi slovenskimi toplicami so tiste v Laškem. Našli jih boste pod imenom Thermana Laško, lahko tudi pod imenom Spa Slovenija. A ne glede na poimenovanje so vam tudi na voljo edinstveni wellness programi. Ponujajo zelo široko paleto najrazličnejših storitev za razvajanje ter sproščanje. Ponudnikova filozofija se vrača nazaj k naravi. Pri njih si lahko na primer privoščite unikatno pivovarsko razvajanje, masaže za doseganje ravnovesja v telesu, otroški wellness, kopeli, tretmaje za nego telesa in obraza.

YouTube video
Masaže, ayurveda, termalni center, energijske točke – vse to in mnogo več v Thermani Laško

V spa Slovenija centru se nahaja tudi center Ayurveda. Ta človeka obravnava celostno. Uči ga, kako se živi skladno z naravo, pomaga mu živeti čim bolj zdravo. Pokriva prav vse vidike zdravja. Spodbuja umsko, čustveno, telesno ter duhovno dobro počutje. Razlaga, kako naša prehrana, naše misli in način življenja na sploh vplivajo na naše fizično stanje.

Preberite tudi naslednji članek: V toplice na romantični oddih za dva

Drugo v isti kategoriji: