Poganjalci

hardhat rider
Image by dolanh via Flickr

Poganjalci so majhna kolesa, namenjena otrokom pred začetkom učenja vožnje dvokolesa. S poganjalci se otrok uči ravnotežja. Poganjalci so v zadnjih letih postali pravi hit. Poganjalci nimajo pedal, tako da se otrok poganja z nogami. Obstajajo različne vrste poganjalcev, ki se razlikujejo po kvaliteti in ceni.

Enhanced by Zemanta

Drugo v isti kategoriji:

One thought on “Poganjalci”

 1. CTEK ponosno objavlja svoje novo partnerstvo z Rolls-Royce Motor Cars.
  Ustvarili so posebno blagovno znamko Rolls-Royce polnilka baterij, ki jih posreduje Rolls-Royce svojim trgovcem po vsem svetu za lastnike teh prestižnih vozil.
  CTEK je bila izbrana kot partner Rolls-Royce, ki temelji na edinstveni tehnologiji polnjenjea baterije in je želel z Rolls-Royce ustvariti izdelek, ki bo zagotovil ustrezno polnjenje in napravo, ki zagotavlja optimalno moč in kondicijo bateriji. Po določanju natančnih odčitkov iz baterije, patentiran CTEK osem fazni način polnjenja baterije ohranja sistem in ustvarja pogoje, da baterije sme ostati pritrjena na baterijo za nedoločen čas brez tveganja za nad ali podpolnjenje. CTEK polnilnik je namenjen za uporabo brez nadzora, je polnilnik s preprosto povezavo, brez iskrenja in zaščiten pred zamenjavo polov, prijazen do uporabnika in tudi baterije.
  Peter White, prodaja in marketing UK CTEK je povedal:
  “Partnerstvo z Rolls-Royce je dokaz, da edinstvena tehnologija, potrebne rešitve in visoka kakovost CTEK polnilnikov baterij, ki to izpolnjujejo, daje vedeti, da je bil CTEK usklajen s tako prestižno blagovno znamko kot je Rolls-Royce in za njihovo srce vozila – baterijo –CTEK poganja s svojo tehnologijo v edinstvenem vozilu, ki je uporabljena v njihovih visoko tehnološko razvitih in visoko vrednih ter uspešnih vozilih”

  Več na : http://www.adriablue.net/ctek_polnilniki_-_vzdrzevalci_akumulatorjev/podjetja_ki_ponujajo_ctek-e_svojim_kupcem.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *